Sitemap

På denne sitemap-side finder du links til alle Word-artikler på bloggen. De sider, du kan åbne via menuen ovenfor, er ikke listet her.

Bemærk, at artikler på bloggen kan være relateret til mere end ét emne. Derfor kan samme artikel være listet flere steder i oversigten nedenfor.

Bloggen og forskellige versioner af Word

Nogle artikler er listet under en specifik version af Word nedenfor.

For de fleste artikler gælder, at jeg prøver at dække forskellige versioner af Word. Mange artikler dækker versioner lige fra Word 2003 til og med Word 2019 og Word til Office 365. Da antallet af brugere, som anvender Word 2003 eller tidligere versioner efterhånden er lille, vil jeg i almindelighed undlade at dække disse versioner i nye artikler fremover. Seneste versioner af Word er Word til Office 365 og Word 2019. Jeg har efterhånden opdateret de fleste tidligere artikler til også at dække nyeste versioner af Word.

Se artiklen Hvad er Office 365 i forhold til andre Office-versioner? for mere information.

Hvis du støder på en artikel, hvor seneste Word-versioner ikke er nævnt specifikt, vil du i de fleste tilfælde kunne anvende beskrivelsen for Word 2016. Størstedelen af funktionaliteten i de forskellige versioner af Word er den samme. Hvis Word 2016 ikke er nævnt i en artikel, vil forklaringer til Word 2010 derfor oftest kunne bruges.

Formatering

Generelle tips

Problemløsning

Tastaturgenveje

Word 2007

Word 2010

Word 2013

Word 2016


>