Award fra Microsoft som Most Valuable Professional (MVP) for 15. gang

Det plejer at være den 1. juli, men i år – 2022 – skete det i stedet den 5. juli. En e-mail tikkede ind i min inbox. Den kom fra Microsoft og havde denne emnelinje:

Congratulations 2022-2023 Microsoft MVP!

Det er 15. gang, jeg har haft den glæde og ære at modtage denne award fra Microsoft som MVP. Første gang var den 1. juli 2008, og det har gentaget sig hvert år siden da.

Ordlyden i e-mailen fra Microsoft er omtrent den samme fra år til år, men der har været små variationer gennem årene. I år lød indledningen sådan:

We’re once again pleased to present you with the 2022-2023 Microsoft Most Valuable Professional (MVP) award in recognition of your exceptional technical community leadership. We appreciate your outstanding contributions in the following technical communities during the past year:

M365 Apps & Services

I de første mange år var award-kategorien "Word". I 2018 blev den ændret til "Office Apps & Services", da alle Office-programmerne (Word, Excel, PowerPoint m.fl.) blev samlet i én kategori. I år er navnet ændret til "M365 Apps & Services", men det er fortsat hovedsageligt Word, jeg beskæftiger mig med.

Der følger et logo med MVP-awarden:

MVP-logo – Microsoft Most Valuable Professional

MVP-logoet – Microsoft Most Valuable Professional

Under menuen Om MVP har jeg skrevet lidt forklaring på, hvad MVP-awarden går ud på.