Om Lene Fredborg

lene-fredborgMit navn er Lene Fredborg. Jeg driver min egen virksomhed, DocTools.

Udvikling af professionelle Word-skabeloner, Word add-ins og Word-makroer

I DocTools hjælper jeg virksomheder med at automatisere og effektivisere arbejdet med Microsoft Word.

DocTools designer og udvikler professionelle Word-skabeloner (templates) og effektive værktøjer i form af Word add-ins og Word-makroer.

Jeg har efterhånden arbejdet intensivt med Microsoft Word i mere end 20 år, både som bruger og som udvikler af Word-skabeloner og programmerede værktøjer i form af Word add-ins og Word-makroer. Den viden og de erfaringer, jeg på den måde har opbygget, har jeg valgt – i den udstrækning, jeg kan finde tid til det – at dele ud af, bl.a. via denne blog. Jeg har desuden igennem mange år forsøgt at hjælpe Word-brugere ved at svare på spørgsmål i forskellige fora på internettet. Hvis du søger på mit navn, vil du derfor kunne støde på noget om alskens Word-emner.

Min hjælp til andre har ført til, at jeg nu i ni år, 2008-2016, har haft den glæde og ære at få en award fra Microsoft som Most Valuable Professional i Word (MVP). Det er baggrunden for, at du finder nedenstående logo både på bloggen og på mit website, www.thedoctools.com. På verdensplan findes der pt. ca. 25 MVP’er i Microsoft Word.

MVP-logo - Microsoft Most Valuable Professional

Jeg har hvert år 2008-2016 modtaget award fra Microsoft som MVP i Word

Se Om MVP i menuen ovenfor, hvis du vil vide mere om baggrunden for MVP awarden.

Se min profil på LinkedIn, hvis du vil vide mere om min baggrund.

Du kan også finde baggrundsinformation under menuen Om firmaet på mit website.