Websites på engelsk, hvor du kan finde hjælp til Word

I denne artikel har jeg listet en række websites på engelsk, som giver masser af nyttig information om Word. Hvis du arbejder med dansk version af Word, kan du gå ud fra, at de enkelte elementer i dialogbokse m.m. er placeret samme sted i dansk version som i engelsk version.

Word Macros & Tips

Word Macros & Tips er mit eget website, hvor du kan finde både Word makroer (VBA) og Word tips på engelsk. Mange af artiklerne går i dybden og er ret omfattende.

Generelle Word-artikler på wordaddins.com

På mit website wordaddins.com, hvor jeg tilbyder en række add-ins (tilføjelsesprogrammer) til Word, kan du i menuen Support – How to finde en række artikler, hvis titel starter med How to eller slutter med How it works. I de artikler har jeg skrevet grundig information om generel Word-funktionalitet. Artiklerne handler om emner, som er relateret til de add-ins, jeg har udviklet, men de afhænger ikke af mine add-ins. Jeg har skrevet artiklerne for at give Word-brugere forståelse af, hvordan diverse funktioner i Word virker.

wordmvp.com

På websitet wordmvp.com finder du hundredvis af artikler om Word. Desuden finder du masser af hjælp til makroer i Word og makroer klar til brug. Jeg har her på bloggen skrevet en separat artikel (dansk) om wordmvp.com og baggrunden for websitet. Som du kan læse i den artikel, er det i dag mig, der holder wordmvp.com kørende, så indholdet fortsat er tilgængeligt.

shaunakelly.com

På websitet shaunakelly.com finder du mange grundige og nyttige artikler om Word. Artiklerne er skrevet at australske Shauna Kelly, som desværre døde i 2011. Shauna Kelly var Microsoft Word MVP. Artiklerne er ikke opdateret siden 2011, men det meste af indholdet er stadig relevant – også for nyere versioner af Word. Det er i dag mig, der holder websitet shaunakelly.com kørende, så indholdet fortsat er tilgængeligt. I nogle artikler har jeg tilføjet link til mere opdateret information, som jeg har skrevet.

ssbarnhill.com

Websitet ssbarnhill.com indeholder mange grundige artikler om Word, skrevet af amerikanske Suzanne BarnhillMicrosoft Word MVP gennem utallige år. Øverst på siden finder du en menu, hvor både Tutorials og My MVP FAQs giver adgang til mange nyttige Word-artikler.

addbalance.com

Websitet addbalance.com/word/ indeholder mange artikler om Word, inkl. artikler relateret til makroer (VBA). Artiklerne er skrevet af amerikanske Charles Kenyon.

gregmaxey.com

På gregmaxey.com/word_tips.html finder du masser af specielle tips og tricks om Word, inkl. artikler relateret til makroer (VBA). Artiklerne er skrevet af amerikanske Greg Maxey. Greg var Microsoft Word MVP gennem en del år.

gmayor.com

På gmayor.com/word_pages.htm får du adgang til mange nyttige artikler om Word. Mange er relateret til makroer (VBA). Artiklerne er skrevet af Graham Mayor, som var Microsoft Word MVP gennem mange år.

Tags: , , , ,