Word 2010 – sprogpakke – hvis du har brug for et ekstra sprog

Se artiklen Word 2013 – sprogpakke – hvis du har brug for et ekstra sprog hvis du har Word 2013.

Når du skriver i Word, kan du benytte stavekontrol (F7), og Word kan styre automatisk orddeling. Dette forudsætter dog, at din version af Microsoft Office indeholder sprogværktøjer (Proofing Tools) på det aktuelle sprog.

Stavekontrol – hvilke sprog er med i dansk og engelsk version af Word

Hvis du f.eks. har en dansk version af Microsoft Office 2010 installeret, indeholder den sprogværktøjer til dansk, engelsk, tysk og svensk. En engelsk version indeholder sprogværktøjer til engelsk, fransk og spansk.

Hvor kan du købe en sprogpakke?

Hvis du har brug for at skrive på andre sprog, skal du købe en sprogpakke (language tools). Jeg ved, at mange har haft problemer med at finde frem til det sted, hvor en sprogpakke til Word 2010 kan købes. Man ender måske på en side, hvor man kun kan købe noget, hvis man har adresse i USA.

Du kan købe en Office 2010-sprogpakke via dette link:

Opdatering oktober 2017: Det er tilsyneladende ikke længere muligt at købe sprogpakker til Word 2010 (Office 2010). Jeg har bevaret URL’en nedenfor men ændret teksten, så det ikke længere er et link.
http://www.microsoftstore.com/store/mseea/da_DK/pdp/productID.254541400

Bemærk, at du ikke kan installere ekstra sprogpakker, hvis du bruger Word Starter 2010.

Hvis du har brug for at finde frem til et bestemt Microsoft-produkt, kan du evt. vælge at gå til følgende side, hvorfra du kan søge efter det ønskede produkt: www.microsoftstore.com

Tags: , , , ,
>