Lene Fredborg, DocTools, har hvert år siden 2008 modtaget den prestigefyldte pris som Microsoft Most Valuable Professional (MVP) i Word – link til information om MVP Award'en DocTools - dokumentautomatisering - add-ins, makroer og skabeloner til Microsoft Word (logo) Dokumentautomatisering
Add-ins & Makroer
Skabeloner
Til Microsoft Word
Dokumentautomatisering, skabeloner (templates), add-ins og makroer til Microsoft Word (grafik)

Søg thedoctools.com:

Custom Search

Produkter > Skabeloner

Gå til information om DocTools BasisSkabeloner

Gå til information om DocTools PlusSkabeloner

Gå til spørgsmål og svar om andre ønsker og behov mht. skabelonerGode Word-skabeloner sparer tid og signalerer kvalitet

Gode og gennemarbejdede Word-skabeloner er grundlaget for at skabe standardiserede, konsistente og professionelt udseende dokumenter på en effektiv måde.

Show iconKlik her hvis du vil vide mere om, hvorfor gode skabeloner er vigtige


Hvad brugerne siger...

DocTools skabeloner har sparet mig for mange frustrationer. Jeg kan nu koncentrere mig om indholdet i mine dokumenter i stedet for at spilde tid på at formatere teksten.

Sanne Liebmann
Ejerleder
Safran-IT

DocTools BasisSkabeloner – kom godt i gang

DocTools BasisSkabeloner er en løsning, der gør det både let og økonomisk overkommeligt at få styr på din virksomheds basisdokumenter. Med DocTools BasisSkabeloner får du et sæt skabeloner udviklet til din virksomhed på baggrund af dine valg.

Hvilke skabeloner omfatter DocTools BasisSkabeloner?

 • Brev
 • Følgeskrivelse
 • Tilbud
 • Faktura
 • Blank skabelon – kan anvendes til andre typer dokumenter

Vælg mellem ni basis-designs og en lang række variationer

Du kan vælge imellem ni basis-designs, og dertil kommer en lang række ekstra valgmuligheder. Alle designs er gennemarbejdet, så de giver et professionelt og pænt indtryk både på skærmen og i udskrift.

De forskellige designs er illustreret i det PDF-dokument, du kan hente via linket nedenfor. Dokumentet indeholder også skrifteksempler mm., som illustrerer de forskellige tilvalgsmuligheder (i alt 56 sider, ca. 2 MB). Den blanke skabelon er ikke illustreret i dokumentet. Klik med højre museknap på linket nedenfor og vælg "Gem destination som" ("Save Target As").


Bemærk at tabelstreger mm. ikke altid vises helt korrekt i et PDF-dokument på skærmen – udskriv derfor de sider, du ønsker at se i detaljer.


Vælg mellem 9 basis-designs (grafik)


Skabeloner der også virker i praksis

I alle designs er der taget højde for, at dokumenterne også fungerer på det praktiske plan.

Hvad nytter det, at et design er flot, hvis det ikke fungerer godt i praksis?

Uanset hvilket af de ni basis-designs, du vælger, kan du være sikker på, at placeringen af adressaten i breve passer i standard rudekuverter. Du kan også være sikker på, at alle elementer i dokumenterne er placeret sådan på siden, at udskriften bliver i orden. F.eks. kan de færreste printere skrive helt til kant på papiret. Alle designs er udformet sådan, at du ikke risikerer, at der mangler noget af logoet eller af andre elementer, når breve, tilbud og andre dokumenter udskrives på en vilkårlig printer.

Alle skabelonerne indeholder typografier, som er defineret til at styre opsætningen og formateringen. Logo, adresse og indhold, der er relevant for de enkelte typer dokumenter, vil være på plads, lige klar til brug.

Priser – DocTools BasisSkabeloner

Priserne er ekskl. moms.

DocTools BasisSkabeloner (grafik)

Antal brugere Pris
1-5 DKK 3.900
6-25 DKK 5.900
26-50 DKK 8.900
51-100 DKK 11.900
+100 brugere Kontakt DocTools

Sådan bestiller du DocTools BasisSkabeloner

Følg punkterne nedenfor for at bestille DocTools BasisSkabeloner:


1.

Vælg designShow iconKlik her for information om at vælge design

2.

Download spørgeskema med tilvalg for DocTools BasisSkabelonerShow iconKlik her for information om spørgeskemaet

3.

Udfyld spørgeskemaet

Show iconKlik her for information om udfyldning af spørgeskemaet

4.

Send e-mail med bestilling

Show iconKlik her for information om hvad der skal med i din e-mail

5.

Gennemfør betaling

Show iconKlik her for information om betalingen

Hvad sker der efter bestillingen?

Så snart din bestilling og betaling er modtaget, vil DocTools hurtigst muligt udvikle de bestilte skabeloner. Leveringstiden vil normalt være maks. to uger efter bestilling og betaling. Du vil modtage en e-mail med information om forventet leveringstidspunkt.

Hvis der opstår spørgsmål under udviklingen, vil DocTools kontakte dig for at sikre den bedste løsning. Når første skabelon er udviklet, vil du få en PDF-version til godkendelse, så vi kan sikre, at alt er, som det skal være. Dernæst færdiggør DocTools alle skabelonerne. Når skabelonerne er klar, vil du modtage en e-mail med følgende indhold:


 • De bestilte skabeloner
 • En installationsvejledning, der vil hjælpe dig til at få skabelonerne placeret det rigtige sted på din/brugernes PC
 • Brugervejledning(er), der indeholder hjælp til at bruge skabelonerne bedst muligt

DocTools PlusSkabeloner er en udvidelse af det sæt skabeloner, der indgår i DocTools BasisSkabeloner. Derfor er det en forudsætning for bestilling af DocTools PlusSkabeloner, at du har fået udviklet eller har bestilt DocTools BasisSkabeloner.

Dine valg for DocTools BasisSkabeloner vil også være gældende for DocTools PlusSkabeloner. Det betyder, at det design, du har valgt for basis-skabelonerne, vil gå igen i DocTools PlusSkabeloner.

DocTools PlusSkabeloner kan omfatte alle dokumenttyper, som ikke er dækket af DocTools BasisSkabeloner. DocTools kan udvikle skabelonerne, så de opfylder præcis de behov, du/din virksomhed har.


Den grundlæggende skabelon i DocTools PlusSkabeloner vil svare til den blanke skabelon i DocTools BasisSkabeloner, dog med den væsentlige forskel, at typografier til overskrifter er defineret med nummerering (1., 1.1 osv.). Desuden kan du i et spørgeskema foretage en række valg vedrørende andre elementer i skabelonerne.

Eksempler på dokumenttyper

 • Memo/notat/rundskrivelse
 • Dagsorden
 • Referat
 • Kontrakt
 • Kravspecifikation
 • Brugervejledning
 • Rapport
 • Projektbeskrivelse
 • Skema til medarbejdersamtale
 • Spørgeskema til specifikt formål

I enhver skabelon kan der indsættes forud defineret indhold efter nærmere aftale.

Priser – DocTools PlusSkabeloner

Priserne er ekskl. moms.

Blank skabelon med udgangspunkt i valgt basis-design, med automatisk nummererede overskrifter og med tilvalg fra spørgeskemaet om DocTools PlusSkabeloner

Antal brugere Pris
1-5 DKK 1.200
6-25 DKK 1.400
26-50 DKK 1.600
51-100 DKK 1.900
+100 brugere Kontakt DocTools

Omfanget af opgaven med at udvikle øvrige plus-skabeloner afhænger af skabelonernes nøjagtige udformning og indhold. Prisen på skabelonerne aftales, når kravene til udformning og indhold er afklaret.

Sådan bestiller du DocTools PlusSkabeloner

DocTools BasisSkabeloner danner udgangspunkt for DocTools PlusSkabeloner. Du kan godt bestille begge typer skabeloner på samme tid.

Følg punkterne nedenfor for at bestille DocTools PlusSkabeloner.

Bemærk at DocTools kan udvikle en blank plus-skabelon alene på baggrund af dine valg i det tilhørende spørgeskema. Hvis du ønsker flere skabeloner, er det nødvendigt, at vi først aftaler, hvilke krav disse skabeloner skal opfylde. Kontakt DocTools for at aftale nærmere.


1.

Download spørgeskema med tilvalg for DocTools PlusSkabelonerShow iconKlik her for information om spørgeskemaet

2.

Udfyld spørgeskemaet

Show iconKlik her for information om udfyldning af spørgeskemaet

3.

Send e-mail med bestilling

Show iconKlik her for information om hvad der skal med i din e-mail

4.

Gennemfør betaling

Show iconKlik her for information om betalingen

Hvad sker der efter bestillingen?

Så snart din bestilling og betaling er modtaget, vil DocTools hurtigst muligt udvikle de bestilte skabeloner. Leveringstiden vil normalt være maks. to uger fra bestilling. Du vil modtage en e-mail med information om forventet leveringstidspunkt.

Hvis der opstår spørgsmål under udviklingen, vil DocTools kontakte dig for at sikre den bedste løsning. Når første skabelon er udviklet, vil du få en PDF-version til godkendelse, så vi kan sikre, at alt er, som det skal være. Dernæst færdiggør DocTools den/de bestilte skabelonerne. Du vil modtage skabelonerne via e-mail, så snart de er klar.Andre ønsker og behov mht. skabeloner?

Nedenfor finder du svar på nogle spørgsmål.

Prisen for udvikling af skabloner, der falder uden for de rammer, der er beskrevet for DocTools BasisSkabeloner og DocTools PlusSkabeloner ovenfor, aftales nærmere, inden udviklingen går i gang.


Q1

Kan DocTools BasisSkabeloner og DocTools PlusSkabeloner leveres med indsatte flettefelter, så adresser mm. kan hentes fra en datakilde?

Ja, hvis du leverer information om de korrekte navne på felterne, kan DocTools tilbyde at indsætte flettefelterne i skabelonerne. Kontakt DocTools for at aftale nærmere.

Q2

Vi har helt særlige ønsker til layoutet af vores skabeloner, som ikke er dækket af DocTools BasisSkabeloner og DocTools PlusSkabeloner – kan DocTools levere andre skabeloner?

Ja, DocTools kan udvikle lige nøjagtig de skabeloner, du ønsker. Dette kræver dog, at vi i fællesskab afklarer dine/jeres ønsker og behov, så skabelonerne kommer til at fungere optimalt. Kontakt DocTools for at snakke om mulighederne.

Du kan også finde mere information og svar på flere spørgsmål om mulighederne under Ydelser.Gå til toppen af siden

Tilbage til Produker ...


Copyright © 2006-2019 Lene Fredborg – DocTools ApS – alle rettigheder forbeholdt | Microsoft Word skabeloner (templates) – add-ins – VBA makroer | Spar tid og arbejd mere effektivt i Microsoft Word
Betingelser for brug | Persondatapolitik | Om cookies | Kontakt