Lene Fredborg, DocTools, har hvert år siden 2008 modtaget den prestigefyldte pris som Microsoft Most Valuable Professional (MVP) i Word – link til information om MVP Award'en DocTools - dokumentautomatisering - add-ins, makroer og skabeloner til Microsoft Word (logo) Dokumentautomatisering
Add-ins & Makroer
Skabeloner
Til Microsoft Word
Dokumentautomatisering, skabeloner (templates), add-ins og makroer til Microsoft Word (grafik)

Søg thedoctools.com:

Custom Search

Ydelser

Hvad kan DocTools gøre for dig?

DocTools designer og udvikler professionelle skabeloner (templates) og effektive værktøjer i form af add-ins og makroer til Microsoft Word. DocTools kan desuden indgå som konsulent og rådgiver i forbindelse med alle spørgsmål relateret til Microsoft Word.

Det overordnede formål er at hjælpe virksomheder til:

 • at øge produktiviteten
 • at forbedre kvaliteten i virksomhedens dokumenter

Du kan læse mere om de forskellige ydelser nedenfor. Klik på et link nedenfor for at gå direkte til information om:

Kundespecifikke Word-skabeloner og add-ins
Konsulent og rådgiver i relation til Microsoft Word
Klippekort – få hjælp til Word-problemer efter behov
Specielle ønsker og behov mht. skabelonerKundespecifikke Word-skabeloner og værktøjer

Se forsiden for en introduktion til Word-skabeloner og add-ins.

Alle Word-skabeloner og værktøjer vil blive designet og udviklet til at opfylde dine specifikke behov som for eksempel at:

 • Automatisere gentagelsesprægede opgaver
 • Forenkle komplekse opgaver
 • Forhindre brugere i at udføre forkerte handlinger
 • Centralisere udvikling/vedligeholdelse af dokument-værktøjer
 • Sikre standardiseret dokumentindhold i høj kvalitet
 • Sikre et velfungerende dokument-design med fælles linje

En plus en er mere end to ...

Hvis gennemarbejdede Word-skabeloner kombineres med effektive, kundespecifikke værktøjer til automatisering af opgaver, vil resultatet oftest være endnu mere værdifuldt end summen af de to.

Ved at analysere jeres situation kan vi i fællesskab finde frem til den optimale løsning.


Brugervenlige løsninger baseret på mangeårig erfaring

Lene Fredborg, Microsoft Word MVP og indehaver af DocTools, har den erfaring, som er nødvendig for at udvikle effektive løsninger, der er lette at lære og lette at bruge.

Se Om firmaet, hvis du vil vide mere om Lene Fredborgs baggrund.


Hvad brugerne siger ...

"Det er lige hvad jeg har manglet i årevis ..."

"Virkelig imponerende ..."

"Wauw, så hurtigt og let at bruge – uden de værktøjer skulle jeg have kæmpet med den her opgave i timevis ..."

"Jeg er blevet afhængig af disse værktøjer – jeg ved faktisk ikke, hvordan jeg skulle klare mig uden ..."


Et stort antal delfunktioner relateret til automatisering vil være relevante for mange virksomheder. Det giver mange fordele for den enkelte virksomhed, fordi DocTools kan benytte allerede udviklet teknik og software til at lave nye, kundespecifikke løsninger. Resultatet er:

 • En billigere løsning
 • Mere gennemprøvet og stabil software
 • Kortere udviklingstid og dermed hurtigere levering

Investeringen tjener sig meget hurtigt ind ...

Selv mindre DocTools-løsninger, som måske kun kræver få timers eller dages konsulentydelser og udvikling, kan meget vel resultere i store forbedringer i form af både sparet tid og forbedret kvalitet i dokumenter.

Dertil skal lægges den ekstra arbejdsglæde og motivation, der kan komme af at slippe for tidskrævende og trivielle arbejdsopgaver.

VBA makroer bag værktøjerne

Alle værktøjer bliver udviklet som makroer, der programmeres i Microsoft Visual Basic, også kendt som VBA. Makroer kan gemmes i de enkelte skabeloner, men normalt vil DocTools anbefale en løsning, hvor alle makroer samles i en separat Word-skabelon, der installeres som en add-in i Word. På den måde vil alle værktøjerne være til rådighed i alle dokumenter. Samtidig vil en add-in-løsning også normalt betyde lettere vedligeholdelse og distribution.

Ud over Microsoft Word kan andre Microsoft Office-programmer som f.eks. Microsoft Outlook, Microsoft Excel eller Microsoft Access blive inddraget.

Gå til toppen af siden

Konsulent og rådgiver i relation til Microsoft Word

DocTools kan mere end at hjælpe med udvikling af nye Word-skabeloner, add-ins og makroer. Lene Fredborgs omfattende viden om og erfaring med Microsoft Word betyder, at DocTools også kan bruges som virksomhedens konsulent og rådgiver i forbindelse med spørgsmål relateret til Microsoft Word. Måske opstår der spørgsmål i forbindelse med opgradering til en nyere version af Office, f.eks. fra Word 2010 til Word 2016. I større organisationer kunne der f.eks. også opstå spørgsmål i forbindelse med håndtering af Word-skabeloner generelt.

DocTools kan også træde til med en hjælpende hånd, hvis der opstår specifikke situationer, hvor virksomheden skal have gennemført større tilpasninger i eksisterende Word-skabeloner og dokumenter, f.eks. i forbindelse med indførelse af et nyt design. DocTools kan enten udføre opgaven med tilpasningerne eller udvikle nogle værktøjer, som kan gøre det let og effektivt for virksomheden selv at udføre ændringerne.

I forbindelse med opgradering til en nyere version af Word er der måske behov for at tilpasse eksisterende værktøjer. Også i den situation kan DocTools hjælpe, f.eks. ved at indbygge værktøjerne i en kundespecifik fane i Båndet (Ribbon).Gå til toppen af siden

Klippekort – få hjælp til Word-problemer efter behov

DocTools kan – i form af en klippekortsordning – tilbyde hjælp til virksomhedens medarbejdere i forbindelse med diverse problemer, som opstår i forbindelse med arbejdet med dokumenter og Microsoft Word.

En klippekortsordning kan benyttes helt uafhængigt af andre ydelser leveret af DocTools. Et klip giver adgang til op til 15 minutters arbejde. Arbejdet kan f.eks. bestå i løsning af en mindre opgave eller support via telefon/e-mail.

Virksomhedens medarbejdere har på den måde mulighed for at få assistance, når de støder på problemer, de ikke selv ser sig i stand til at løse. Erfaringen viser, at et enkelt klip tit kan spare adskillige timers arbejde internt i virksomheden.

Kontakt DocTools for mere information om klippekortsordningen.


Gå til toppen af siden

Specielle ønsker og behov mht. skabeloner?

DocTools kan udvikle lige nøjagtig de skabeloner, du ønsker. Nedenfor finder du svar på nogle konkrete spørgsmål relateret til skabeloner.

Se også muligheden for at starte med DocTools BasisSkabeloner og evt. udvide med DocTools PlusSkabeloner.

Q1

Vi benytter tit brevfleting. Kan skabelonerne leveres med indsatte flettefelter, så adresser mm. kan hentes fra en datakilde?

Ja, hvis du leverer information om de korrekte navne på felterne, kan DocTools indsætte flettefelterne i skabelonerne. Kontakt DocTools for at aftale nærmere.

Q2

Vi har i forvejen fået designet brevpapir – kan DocTools lave skabeloner, der passer til det?

Ja, DocTools kan lave en elektronisk udgave af brevpapiret. Kontakt DocTools for at snakke om mulighederne.

Q3

Vi benytter brevpapir med fortrykt logo – kan skabelonerne laves, så de passer til det?

Ja, DocTools kan lave skabelonerne sådan, at logoet ikke indgår i den elektroniske version. Hvis virksomheden har brug for at sende dokumenter elektronisk, vil det dog se mest professionelt ud, at der også er logo på disse dokumenter. DocTools kan udvikle værktøjer til virksomheden, så logoet kan indsættes eller fjernes med et enkelt klik efter behov. Kontakt DocTools for at snakke om mulighederne.

Q4

Vi har mere end én firmaadresse – kan DocTools lave skabeloner, så de kan håndtere det?

Ja, DocTools kan udvikle en løsning, så I kan håndtere så mange adresser, I har behov for. Kontakt DocTools for at snakke om mulighederne.

Q5

Vi har brug for skabeloner på andre sprog end dansk – kan DocTools hjælpe med en løsning?

Ja, DocTools kan udvikle en løsning, så I kan håndtere de sprog, I har behov for. Kontakt DocTools for at snakke om mulighederne.


Gå til toppen af siden

Sådan kommer du videre


Tag det første og uforpligtende skridt nu ...

Kontakt DocTools. Så kan vi i fællesskab finde frem til, hvilken Microsoft Word-løsning din virksomhed vil kunne få størst udbytte af.

Gå til toppen af siden


Copyright © 2006-2019 Lene Fredborg – DocTools ApS – alle rettigheder forbeholdt | Microsoft Word skabeloner (templates) – add-ins – VBA makroer | Spar tid og arbejd mere effektivt i Microsoft Word
Betingelser for brug | Persondatapolitik | Om cookies | Kontakt